Quality Jobs in Kontich
voor screens en vliegenramen op maat van uw ramen en deuren

03 454 05 00 Contacteer ons

Screens voor ramen in Antwerpen

Wij van Quality Jobs staan niet alleen in voor de productie van passende ramen, maar staan garant voor het totaalplaatje. Onze screens hebben stuk voor stuk een strak design, waarbij u telkens de keuze heeft uit verschillende modellen. Ook design screens behoren tot de mogelijkheden.

Meer info

Voordelen van de screens van Quality Jobs in Kontich

Onze screens houden de zon eenvoudig buiten en bieden op die manier ook thermische isolatie tijdens de warme zomermaanden. Ze hebben een uitgesproken moderne look, voorkomen verkleuring van het interieur en bieden dat extra beetje privacy dat u vast wel kunt gebruiken. Wij installeren voornamelijk screens in de omgeving van Kontich, Boechout, Hove, Vremde en Lint, maar ook elders in de provincie Antwerpen.

Harol

Houden de zon buiten

Thermische isolatie

Moderne lookellook ramen zijn een meerwaarde voor elk interieur

Extra privacy

Geen hinderlijke schitteringen

Weer- en windvast


Voorkomt verkleuring van het interieur

Vliegenraam op maat van uw ramen en deuren

De ramen en deuren openen en toch vervelende vliegen, muggen en andere insecten weren? Dat kan dankzij de vliegenramen van Quality Jobs uit Kontich. Wij kiezen nadrukkelijk voor de kwalitatieve vliegenramen van FenekO, een 100% Belgisch topmerk. De vliegenramen en vliegendeuren van FenekO zijn vervaardigd uit kwalitatief aluminium en garanderen een optimale stevigheid.

Vliegendeuren en vliegenramen op maat van uw wensen

Bij ons worden alle vliegendeuren en vliegenramen op maat van uw wensen, ramen of deuren gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren. Hierdoor is het nog eenvoudiger om het vliegenraam op maat van uw deur- of raamwerk te maken en het onzichtbaar weg te werken. Ook een vliegenraam voor een schuifdeur of inzetvliegenramen voor ramen met dikke profielen behoren tot de mogelijkheden. Bij een vliegenraam voor een schuifdeur houden we bovendien steeds rekening met uw deurstructuur.

Kies het insectengaas voor uw vliegendeuren en vliegenramen

Wat het insectengaas betreft, rekent u standaard op topkwaliteit die geen moeite heeft met weer, wind en temperatuurschommelingen. Het insectengaas is zowel vormvast als roestvrij. Daarnaast kunt u ook opteren voor gaas met extra bescherming tegen enthousiaste huisdieren of speciaal gaas dat vrijwel doorzichtig is. Natuurlijk begeleiden we u graag doorheen de vele keuzemogelijkheden.

icoon_contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze screens of vliegenramen?
Of heeft u een aantal bijzondere eisen die u wenst af te toetsen? Neem dan zeker contact met ons.