IDA aluminium binnendeuren

03 454 05 00 Contacteer ons

De minimalistische uitstraling van staal voor binnendeur en binnenwand

Meer info

Quality Jobs levert volledig op maat IDA aluminium binnendeuren in diverse modellen. IDA staat voor Interior Doors Aluminium, een productlijn van hoogwaardige aluminium deuren en binnenwanden met een minimalistisch design. Kenmerkend hierbij zijn de dunne profielen die de uitstraling van echt staal hebben. Onze IDA aluminium binnen oplossingen zijn minimalistisch, duurzaam (100% recycleerbaar) en onderhoudsvriendelijk zo blijft het schrijnwerk in een optimale conditie! De toepassing van aluminium biedt daarentegen nog meer voordelen en is voordeliger dan staal.

Voordelen IDA aluminium binnendeuren en binnenwanden

De IDA aluminium binnendeuren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam in gebruik en bovendien 100% recycleerbaar. De dunne profielen laten de glaspartijen beter tot hun recht komen en geven een ruimtelijk effect. IDA aluminium binnendeuren en -wanden zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn drie keer lichter dan staal, maar even solide. Door de plaatsing van een praktische aluminium binnenwand creëert u snel en eenvoudig een extra ruimte in huis. De transparantie zorgt voor een optimale lichtinval en een prettige woon- en werkomgeving.

De vele toepassingsmogelijkheden van IDA

Het productgamma van IDA, met minimalistische zwarte glazen binnendeuren en -wanden, speelt volledig in op de huidige trend. De moderne look van zwart gepoedercoat staal past perfect bij een industriële inrichting. Naast het gewilde zwart zijn de IDA aluminium deurkozijnen en binnenwanden leverbaar in iedere kleur. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen en vervolgens kunt u zelf de indeling bepalen. Op deze manier bepaalt u zelf de uiterlijke kenmerken met een persoonlijk en uniek ontwerp dat volledig naar wens is.

  Bekijk de brochures Van IDA aluminium binnendeuren voor meer info

brochure brochure
icoon-foto

Impressie van de IDA aluminium binnendeuren van Quality Jobs

icoon-contact

Onze adviseurs brengen u graag op de hoogte van de vele mogelijkheden. Neem snel contact met ons op.