Quality Jobs in Kontich voor herstellingen en beslag voor ramen en deuren

03 454 05 00 Contacteer ons

Herstellen van een kapot raam of een kapotte deur in Antwerpen

Voor het herstellen van een kapot raam of een kapotte deur worden steeds startkosten van € 50,00 (excl. btw) aangerekend (eenmalig per job)
Daarnaast is er een uurtarief van toepassing die begint te lopen op het moment van het vertrek van het magazijn in Kontich en loopt tot het moment van aankomst in het magazijn.
€ 58 (excl. btw) per man per uur voor de eerste persoon
€ 52 (excl. btw) per uur voor de tweede persoon (noodzakelijk wanneer een groot raam kapot is of bij herstellingen aan rolluiken)

Niet nageleefde afspraken worden steeds aangerekend en gebruikte materialen worden steeds verrekend.
 Wij proberen steeds om een kapot raam of een kapotte deur bij de eerste interventie te herstellen. Soms is de reparatie van het venster of de deur niet mogelijk omdat wij wisselstukken moeten bestellen. Om te voorkomen dat u onnodig kosten maakt, vragen wij u dan ook om het probleem uitvoerig te omschrijven en foto’s van het kapot raam of de kapotte deur mee te sturen.Wanneer een herstelling van een kapot raam of een kapotte deur niet mogelijk is, blijven de bovenvermelde kosten van toepassing.
Wanneer ramen en deuren vastzitten, kan er lichte schade ontstaan wanneer wij de kapotte deur of het kapot raam openen. Hierbij is er eveneens een risico op glasbreuk. Wij gaan uitermate voorzichtig te werk en proberen het te voorkomen, maar schade bij manipulaties valt nooit onder onze verantwoordelijkheid.
 Onthoud ten slotte dat invertenties of herstellingen aan een deur of een raam dat kapot is niet onder onze garantie vallen. Schade door manipulaties, plaatsingen of constructiefouten van andere constructeurs vallen dan ook buiten onze verantwoordelijkheid.
Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief btw.
Wij voeren voornamelijk deur- en raamherstellingen uit in Kontich, Boechoet, Hove, Vremde en Lint, maar ook elders in de provincie Antwerpen. Neem voor verdere vragen of inlichtingen contact met ons op via email info@qjramen.be of telefonisch 03 454 05 00.

Meer info

Deur- en raambeslag kopen in Kontich (Antwerpen)

In ons magazijn in Kontich beschikken we over alle soorten deur- en raambeslag om uw deur of raam te vervolledigen. Het gaat steeds om solide materialen die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Wij hebben een vrij uitgebreid aanbod in deur- en raambeslag, maar kunnen zo nodig ook deur- en raambeslag op bestelling verkrijgen. In ons atelier in Kontich, nabij Lint en Boechout, vindt u onder andere 

Deurscharnieren

Raamscharnieren

Draai- en kiepsystemen

Raamkrukken

Raamklinken

icoon - contact

Contacteer ons voor meer informatie over ons deur- en raambeslag of wanneer u een herstelling wilt voor uw kapot raam of kapotte deur.